123 Opzeggen

Tegenwoordig kunnen wij alles opzeggen, maar dat is nogal spannend voor meeste mensen. Mensen zijn opgeleid om u over te halen om bij een abonnement te blijven. Logisch! Want ze willen niet dat je alles gaat 123 opzeggen. Klantenservice willen geld aan u verdienen en u wilt eigenlijk niet meer dat vogeltijdschrift in de brievenbus elke week. Uw papegaai is namelijk overleden, maar het tijdschrift waar u een abonnement bij heeft zat vol met papegaaien dus daar wilt u niet aan herinnerd worden. U wilt 123 opzeggen kiezen om alle onnodige abonnementen op te zeggen.

Wat zijn de stappen die wij en u samen ondernemen om uw abonnement op te zeggen?


Wij zijn van meningen bij 123 opzeggen dat een man of vrouw het lastig kan vinden om een bedrijf op te bellen en te vertellen dat ze het abonnement die ze bij het desbetreffende bedrijf hebben niet meer willen hebben. Mensen hoeven bij ons niet bang te zijn, want wij begrijpen het als u niet meer bij een bedrijf wilt zijn. 123 opzeggen moet ook in 3 stappen op te zeggen zijn. Drie eenvoudige stappen en u bent klaar met uw abonnement of iets anders.

Stappenplan gaat zeer gemakkelijk en eenvoudig


Eerst klik het bedrijf aan waarbij u niet meer een abonnement bij wilt hebben. Zoek in de zoekbalk naar de naam van het bedrijf. Het is namelijk belangrijk om het goede bedrijf aan te klikken. Heeft u dit gedaan? Dan kunt u naar de volgende stap. De volgende stap is alles invullen. Met alles invullen bedoelen wij al uw gegevens bij 123 opzeggen. 123opzeggen gaat vertrouwelijk om met uw gegevens en zullen geen misbruik hiervan maken dus maakt u daarover maar geen zorgen over. Als laatst stuurt 123 opzeggen een opzegbrief naar het bedrijf waar u zich graag wilt afmelden.