Adidas: Hippe schoenen in de outlet

Wie is er nou niet bekend met Adidas? De schoenen van het Duitse merk zijn nog altijd zeer populair. De Adidas Outlet van To Be Dressed heeft de mooiste artikelen met hoge kortingen, waardoor jij het gehele jaar door de blits loop terwijl je weinig betaald hebt. 

Adidas

In 1948 werd Adidas opgericht door Adolf Dassler, waarop de naam van het merk is gebaseerd. De Duitser was desondanks al eerder begonnen met het maken en ontwerpen van schoenen. Dit deed hij samen met zijn broer Rudolf Dassler. Na bijna 30 jaar samenwerken kozen de broers ervoor om ieder hun eigen weg te kiezen. Adolf startte daardoor Adidas en Rudolf richtte Puma op.

Oorspronkelijk was Adidas gericht op atleten, waardoor de collectie vooral bestond uit trainingspakken en sportkleding. Tegenwoordig bereikt Adidas een grotere doelgroep en is het uitgegroeid tot een geliefd merk onder mannen, vrouwen en kinderen. Het weet functionaliteit te combineren met een stijlvolle en moderne uitstraling. Hiervoor gebruiken ze opvallende designs en kleurpatronen. De kleding van Adidas kun je inmiddels overal dragen, of het nu in de sportschool is of op een feestje.

De kleding van Adidas is over het algemeen makkelijk te herkennen aan de drie strepen, dit geldt ook voor hun schoenen. Adidas wordt niet voor niks ‘the brand with the three stripes’ genoemd. Zie je een sneaker met drie strepen aan de zijkant, dan weet je direct dat het gemaakt is door Adidas. Hun schoenen zijn niet meer weg te denken uit de kledingstijl van nu. Het is een van de populairste merken, als het niet de nummer 1 is van de lijst. De collectie bevat voornamelijk sportieve en casual schoenen. Elk seizoen weet Adidas nieuwe uit te brengen, die elke keer ons weer verrassen. Hou je van comfortabele en trendy schoenen, dan moet je voor Adidas gaan.