Beachvlaggen bedrukken

Organiseer jij een evenement dat op het strand plaatsvindt, dan heb je beachvlaggen nodig. Deze kun je kopen bij Vlaggenleverancier. Beachvlaggen bedrukken is op deze site ook mogelijk. De gemaakte vlaggen zijn goed zichtbaar, gemakkelijk te plaatsen en vallen op.

Door de vorm en bevestiging staat de vlag stevig, waardoor het bestand is tegen de harde wind die vaak waait aan de kust. Je kunt beachvlaggen natuurlijk ook bij andere evenementen gebruiken, maar oorspronkelijk zijn ze voor het strand bedoelt. Een beachvlag is van een grote afstand te zien en kan helpen bij de herkenbaarheid van jouw merk, waardoor het een goed middel is om reclame te maken voor jouw bedrijf bij evenementen.

Eigen ontwerp

Je kunt op de beachvlag je eigen ontwerp laten bedrukken. Vlaggenleverancier bezorgt ze als set, inclusief flexmast, voetstuk en draagtas. De vlaggen worden gemaakt van sterk vlaggenpolyester, wat zorgt voor een mooie afwerking van de bedrukking en geeft het een professioneel uiterlijk. De tekst zal duidelijk leesbaar zijn doordat de vlag gespannen wordt.

Vormen van beachvlaggen

Het aanbod van Vlaggenleverancier bestaat uit drie soorten beachvlaggen: beachvlag-recht, beachvlag-druppel en beachvlag-vierkant. Alle beachvlaggen kunnen enkel- of dubbelzijdig bedrukt worden en worden geleverd in 200, 300 en 400 centimeter. Het is tevens belangrijk om te kijken naar wat voor voetstuk nodig is, hierbij zal Vlaggenleverancier je helpen door advies te geven op basis van de ondergrond en de locatie van het evenement.

De beachvlag-recht is het standaard model, deze vlag komt dan ook het meeste voor in Nederland van alle varianten. Het is makkelijk op te zetten en te vervoeren, wat het zo populair maakt. Je kan bij dit model kiezen uit vele voetstukken. Tevens wordt er een stokkenset bij geleverd. De beachvlag-druppel is een moderne en speelse vorm, dat ook komt met een stokkenset. Daarnaast is er ook veel keuze bij de druppel voor voetstukken. Het laatste model is beachvlag-vierkant, wat dient als baniervlag. Het is makkelijk op te zetten en kan gebruikt worden bij veel voetstukken.