Breng sfeer in huis met Calex lampen

Met Calex LED breng je, ondanks dat het LED is, een unieke sfeer in huis. Met LED kun je namelijk een warme sfeer creëren, die zowel in de winter- als zomermaanden iets extra’s aan je woonkamer toevoegt. Ook op de haltafel, boven de keukentafel of in je slaapkamer is een Calex LED lamp een genot om naar te kijken. Het warme licht is prettig voor de ogen en de uitstraling is zowel effectief als decoratief.

Serie Globe

Met deze serie krijg je het idee dat iemand speciaal voor jou deze lamp op maat heeft gemaakt. Door zijn unieke vormen, zoals de Organic Globe in titanium of goud, geef je een speciale uitstraling aan die retrolamp die je laatst op de rommelmarkt hebt gekocht. Ook de Paris, Sydney en Tubular Globes hebben een bijzonder effect op je hele interieur. Zeker als je van minimalisme houdt in de rest van je kamers, heb je met alleen deze lamp een hoop gezelligheid in huis gebracht.  De lampen in de Globe serie zijn te verkrijgen in een hele zachte 80 lumen en een veel krachtigere 800 lumen. Daartussen zijn nog veel andere mogelijkheden.

Serie Giant

De lampen in de Giant serie zijn tussen de 29 en 33 centimeter hoog. Met de breedte zit je ongeveer tussen de 7 en 20 centimeter, waarbij de bolvorm het breedste is. De Giant heeft moderne, symmetrische vormen en geen organische vormen, zoals een vlam, maar is daarom zeker niet minder indrukwekkend. De Giant LED lampen koop je in sterkte tussen de 200 en 1200 lumen. Hiermee kun je dus een wat zachter of meer aanwezig licht laten schijnen. Voor elke plek is er een Calex LED lamp, nu is het alleen nog bepalen wat je waar graag wilt hebben, om meteen je bestelling via internet te kunnen plaatsen.