Hoe je opgeleid kan worden tot professioneel trainer of coach

Is het jouw wens om als professional aan de slag te gaan als trainer of coach? Dan ben je bij TC Academy Rotterdam aan het goede adres. Binnen dit bedrijf krijg je namelijk de mogelijk om enorm goed te werken, te leren en te ervaren hoe je dit wordt. Je kan een opleiding tot trainer of coach volgen Post HBO. Tijdens deze opleiding ga jij aan de slag met jezelf door middel van praktijk en theorie. Je moet eens opletten hoe snel en hard jij gaat groeien. Je bent hierna klaar voor de praktijk en om anderen te coachen of trainer. En nee, we bedoelen geen voetbalcoach of trainer.

Snelle opleiding mogelijk

Je kan deze opleiding super snel volgen. Je kan namelijk allereerst zelf bekijken voor welke datum je je wilt inschrijven. Als coach ga je in 13 dagen aan de slag met je eigen ontwikkeling. Als je trainer wilt worden dan ben je iets langer bezig. Dit diploma kan je namelijk in 18 dagen behalen. Ben jij er klaar voor?

Theorie en praktijk combineren

Tijdens deze opleidingen ga je aan de slag met theorie en praktijk. Er zal van jou verwacht worden dat je ook in je vrije tijd veel theorie gaat opnemen. Dit wordt ook echt verwacht omdat je het anders niet zal gaan halen. Tijdens de opleiding zal je voornamelijk gepusht worden door middel van praktijk. Je gaat jezelf testen door middel van een begeleider. Je krijgt feedback en zal steeds beter worden in wat je doet en kan. Hierdoor wordt je straks een enorm goede coach of opleider.

Combiopleiding

Wil je een combiopleiding volgen? Dat is een combinatie van coach en trainer. Je zal 26 dagen actief bezig zijn met deze opleiding. Ben jij er klaar voor? Vraag dan je opleiding aan bij TC Academy Rotterdam!