Alles wat je moet weten over het inschakelen van een incassobureau

Als je een bedrijf hebt kan het altijd zo zijn dat een klant die een dienst of een product van je heeft afgenomen de factuur niet betaalt. Dat is natuurlijk erg vervelend, want jij hebt er tijd en geld ingestoken. Als je na meerdere malen nog je geld niet hebt rest er vaak nog één oplossing: het inschakelen van een incassobureau. In dit artikel lees je alles over het inschakelen van een incassobureau Eindhoven. Lees dus vooral verder.

Het werk van BMK Credit Management

Wanneer een klant de factuur niet betaalt kun je BMK in Eindhoven inschakelen. Binnen 24 uur wordt door dit bedrijf contact opgenomen met de klant in kwestie. Vanaf dit moment zal de klant ook nog rente en incassokosten moeten betalen. Er wordt altijd gestreefd naar een goede relatie en er wordt dan ook geprobeerd om alles buitengerechtelijk op te lossen. Het niet op tijd betalen van een factuur heeft gevolgen voor een debiteur. Dit wordt dan ook duidelijk gemaakt. Als de klant nog steeds niet betaalt wordt de druk opgevoerd en waar nodig kan naar de rechter gestapt worden.

Preventie van problemen

BMK is ervan overtuigd dat dit soort problemen ook voorkomen kunnen worden. Het is namelijk zo dat een goed beheer van debiteuren veel problemen al kan voorkomen. Dit kan gedaan worden door het bedrijf zelf of kan worden uitbesteed aan experts. BMK geeft ook trainingen om het debiteurenbeheer zo goed en efficiënt mogelijk te laten verlopen. Daarnaast kan BMK ook kredietinformatie verstrekken over (potentiële) debiteuren. Zo weet je altijd waar je aan toe bent met een bepaalde klant waar je misschien over twijfelt. Kijk voor alle mogelijkheden en hulp die BMK jouw bedrijf kan bieden op de website en begin vandaag nog met openstaande facturen incasseren.