Inschrijven bij een nieuwe tandarts

Een nieuwe tandarts zoeken is vaak moeilijker dan je denkt. Je kunt je wel bij de eerste de beste praktijk aanmelden die je vinden kunt maar het is belangrijk dat je je op je gemak voelt bij een tandarts en er niet altijd met enorme tegenzin naar toe gaat. Bij PC2 Tandartsen Eindhoven houden ze daar rekening mee. 

Informeer of er patiënten aangenomen worden

Veel tandartspraktijken nemen niet altijd nieuwe patiënten aan dus het is ook zaak dat je er eentje vindt die dat wel doet. Bij PC2 kun je op de website zien of je je kunt aanmelden als nieuwe patiënt. Je kunt het aanmelden doen door ze te bellen of het inschrijfformulier in te vullen dat je op hun website vindt. 

Vooraf weten waar je aan toe bent

De praktijk werkt met een groep tandartsen en assistenten maar er zijn specialisten aanwezig zodat je er ook voor aparte behandelingen terecht kunt. Heb je een moeilijk gebit en is er met regelmaat een behandeling nodig? Dan kunnen zij eerst bekijken wat ze kunnen doen en dit met je bespreken zodat jij ook altijd weet waar je aan toe bent. 

Kosten voor een behandeling

Niet iedereen is op dezelfde manier verzekerd voor behandelingen bij de tandarts of krijgt evenveel vergoed. Om er zeker van te zijn dat de behandeling die je dient te ondergaan ook vergoed wordt raadpleeg je het beste even eerst je verzekeraar. De tandarts zelf legt je uit wat er bij grotere behandelingen gaat gebeuren zodat je kunt bekijken wat je daarvoor terug krijgt. 

Steeds dezelfde persoon

Als je door een bepaalde tandarts en assistent geholpen bent en je dit goed bevallen is kun je dit altijd aangeven. Zo krijg je de keren dat je daarna komt steeds weer dezelfde persoon die je behandelt.