Kies een website op maat voor je bedrijf

Een website is voor ieder bedrijf onontbeerlijk in de huidige tijd. Als mensen naar een speciale dienst of product op zoek zijn nemen ze veelal eerst online een kijkje om te ontdekken wat er allemaal mogelijk is. Daarom is op maat website laten maken een goed idee.

Eigen inbreng mogelijk

Een website dient goed aan te sluiten bij je bedrijf en huisstijl. Als je ervoor kiest een website te laten maken bij VrijdagOnline mag je daar ook je eigen inbreng bij doen. Als jij bepaalde idee├źn hebt over de inhoud, de gebruikte kleuren, een logo enzovoort dan kun je dit overleggen en wordt er gekeken hoe dit toegepast kan worden in de praktijk en het zoveel mogelijk rendement voor jouw bedrijf kan opleveren. Omdat ieder bedrijf anders is en iedereen zijn eigen wensen heeft wordt iedere site ook anders en is deze altijd op maat gemaakt.

Hoog in de lijst bij zoekmachines

Voorop staat dat de site goed en snel gevonden kan worden door bezoekers. VrijdagOnline zorgt er voor dat iedere website dusdanig geoptimaliseerd wordt dat deze hoog in ranking belandt bij de zoekmachines. Hoog in de lijst betekent dat mensen sneller de link zullen aanklikken en zo eerder op de website van jouw bedrijf belanden. Daarnaast dient de site altijd goed te functioneren zodat mensen niet afhaken tijdens het bezoek.

Extra diensten

Er zijn nog meer diensten mogelijk waarbij onder andere gedacht kan worden aan het laten inbouwen van een SSL encryptie. Hiermee krijgt de website een slotje bovenin de adresbalk dat voor mensen duidelijk aangeeft dat de site veilig is om te bezoeken. Voor alle (extra) mogelijkheden neem je het beste op voorhand even contact op met het bedrijf zodat je weet wat ze voor je kunnen betekenen.