Kies voor de juiste dartpijlen

Darts is een populaire sport, zowel voor professionals als voor recreanten. Als je zelf ook graag op zijn tijd een pijltje gooit kun je ook je eigen bord en set met pijltjes aanschaffen. Dartpijlen bestellen kun je ook online doen.

Pijlen voor beginners en gevorderden

Bij Dartshopper.nl vind je een uitgebreid aanbod aan steeltip dartpijlen. Deze zijn in verschillende prijsklassen en kwaliteit te koop. Beginners spelen doorgaans met andere pijlen dan gevorderde spelers. Als je pijlen wilt hebben die geschikt zijn voor een elektronisch dartbord dien je de variant met een softtip te kiezen. In Nederland wordt vooral gespeeld met pijlen met een steeltip.

Beperk de keuze met behulp van filters

Als je ervoor kiest dartpijlen te bestellen bij Dartshopper kun je eerst aangeven waar je naar op zoek bent. Op die manier verfijn je de keuze en wordt het eenvoudiger om de pijlen te kiezen die voor jou geschikt zijn. Zo kun je de pijlen filteren op gewicht, materiaal, kleur en merk. Als je deze filters hebt aangebracht krijg je een aanbod te zien dat bij jouw wensen aansluit. Als je het dan nog steeds moeilijk vindt om de juiste keuze te maken is het zeker aan te raden de blog te lezen die je op de website kunt vinden. Hierin staan tal van tips waarmee jij kunt bepalen welke pijlen het beste bij jou passen. Je kunt ook contact opnemen met de klantenservice voor meer informatie.

Onderdelen van de dartpijl

Een dartpijl bestaat uit vier onderdelen: punt, barrel, shaft en flight. De eerste twee onderdelen kun je steeds opnieuw gebruiken maar de shaft en flight kunnen verslijten en dienen soms vervangen te worden. Het is daarom verstandig deze er nog extra los bij te kopen zodat je de pijlen altijd kunt gebruiken als je dat wilt.