Zonneschermdoek te koop

Ben je op zoek naar een zonneschermdoek dat perfect past bij jouw huis? Kijk dan niet verder dan Zonneschermdoek.nl! Onze doeken zijn in alle kleuren en maten te verkrijgen, waardoor er altijd een doek is waar jij verliefd op wordt. Zonneschermdoek.nl heeft het ideale zonneschermdoek te koop voor elk huis!

4 stappen tot bestellen

Op de site kun je in 4 stappen een nieuw zonneschermdoek bestellen, waarna het binnen 10 dagen bij jou wordt thuisbezorgd. De allereerste stap is het kiezen van de kleur van het doek. In totaal kun je uit meer dan 70 kleuren kiezen, al is er ook de keuze voor een gestreepte doek. Alle doeken worden gefabriceerd door Tibelly, wat hoog staat aangeschreven. Op de site kun je een kleur aanklikken, wat daarna wordt geprojecteerd op een zonnescherm zodat je kunt kijken of het daadwerkelijk de kleur is dat jij zoekt. Ook zijn er foto’s van hoe een doek met die kleur er uitziet in het echt, deze foto’s zijn gemaakt door klanten.

Afmetingen van het zonneschermdoek

Nadat de kleur is gekozen komt de volgende stap, wat het bepalen van de maat is. Zowel breedte als hoogte kan door jou worden bepaald, maar bij hoogte staan ook al de standaard maten. Heeft jouw doek een andere hoogte, ook wel uitval genoemd, dan heb je de optie om een andere maat in te vullen. Zonneschermdoek.nl heeft tevens een video gemaakt waarin uitgelegd wordt hoe je een doek opmeet, dit is hier te zien: https://www.zonneschermdoek.nl/video-zonweringdoek-opmeten?nd=19.

Prijs van het zonneschermdoek

De derde stap is het berekenen en bekijken van de prijs. Hier kan ook nog volant toegevoegd worden, dit is een strook doek onderaan de voorzijde van het zonnescherm wat laagstaand zonlicht tegenhoudt. Je kunt uit twee soorten volants kiezen, namelijk de traditionele golf en het eenvoudige rechte vlak. Hierna kan ook de hoogte van de volant worden gewijzigd. Daarnaast kunnen doekpezen worden toegevoegd aan het doek. Als je al een oude doek hebt dan zijn pezen vaak onnodig, omdat je ze kunt hergebruiken. Is het vorige doek ouder dan 20 jaar, dan is het verstandig om nieuwe doekpezen te bestellen.

Afrekenen van het doek

De laatste stap is makkelijk, het is het bestellen van het zonneschermdoek. Reken gemakkelijk af met iDeal, CreditCard, MisterCash of via remours. Na het bestellen duurt het maximaal 10 dagen voordat het doek bezorgd is bij jou thuis.